Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح بخشودگی جرایم بهره برداران و بدهکاران بانک کشاورزی از سال گذشته شروع شده و تا پایان سال 96 ادامه دارد گفت: در این طرح سود و متفرعات تسهیلات زیر یک میلیارد ریال بدهکاران بخشیده می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، امیرحسام قزلباش مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهارکرد: یکی از مهم ترین حوزه ها در تامین و امنیت غذایی، حوزه کشاورزی است که تامین مواد غذایی را از مزرعه تا سفره برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بانک کشاورزی خدمات متفاوتی را برای بهره برداران حوزه کشاورزی ارائه می دهد و تسهیلات اعطایی در این خصوص با سود کمتر از شورای عالی پول و اعتبار است.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بانک کشاورزی استان در مجموع با ۳۹ شعبه، دو باجه و مجموع پرسنل ۵۰۷ نفر در سطح استان ارائه خدمات می دهد، گفت: هم اکنون خدمات این بانک توسط 57 دستگاه خودپرداز، 4 هزار و 726 کارتخوان، 29 هزار و 579 همراه بانک در سطح استان قابل ارائه است.

قزلباش بیان کرد: تعداد مشتریان بانک کشاورزی خراسان جنوبی 466 هزار نفر است که 65 درصد جمعیت استان را شامل می شود.

وی اظهارکرد: از ابتدای سال ۸۱ که استان بانک کشاورزی به عنوان واحد مستقل در استان شروع به کار کرده است، مجموع تسهیلاتی که تاکنون توسط این بانک پرداخت شده، ۶۰۴ هزار فقره تسهیلات به مبلغ بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال  در زیربخش های مختلف بوده است.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی افزود: از ابتدای سال ۹۶ تاکنون هم ۳۶ هزار و ۵۰۱ فقره تسهیلات به ارزش ۵ هزار و۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

قزلباش با بیان اینکه طرح بخشودگی جرایم بهره برداران و بدهکاران بانک کشاورزی از سال گذشته شروع شده و تا پایان سال 96 ادامه دارد گفت: در این طرح سود و متفرعات تسهیلات زیر یک میلیارد ریال بدهکاران بخشیده می شود که تاکنون در این خصوص ۴ هزار و ۹۷۴ فقره از این تسهیلات به ارزش ۶۷۰ میلیارد ریال مورد بخشودگی قرار گرفته است.

وی یادآور شد: هنوز حدود ۵ هزار نفر از بدهکارانی که مشمول بخشودگی هستند مراجعه نکردند که میزان بدهی آنها بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال است.

وی با اشاره به اعتبار 1.5 میلیارددلاری از صندوق توسعه ملی، ابلاغی توسط مجلس شورای اسلامی در حوزه ایجاد و توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی، اظهارکردک سهم بانک کشاورزی خراسان جنوبی در تقسیم استانی این اعتبارات، 295 میلیارد ریال است که نرخ سود این تسهیلات در مناطق مرزی ۴ درصد، در مناطق غیرمرزی ۶ درصد و سرمایه در گردش در نواحی صنعتی ۱۰ درصد است.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه در این خصوص کارگروهی متشکل از سازمان های جهادکشاورزی، صنعت و معدن، اداره کل تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی، معاونت برنامه ریزی و اقتصادی استانداری و سازمان برنامه ریزی، طرح هایی را که در قالب سامانه کارا ثبت نام کرده اند، شناسایی و برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می کنند گفت: در این خصوص تاکنون 102 پرونده با اعتبار 545 میلیارد ریالبه بانک کشاورزی ابلاغ شده که بانک با توجه به فرصت یک ماهه این طرح ها را بررسیو نسبت به پرداخت اقدام می کند.

قزلباش ادامه داد: از این تعداد پرونده، حدود ۳۰ میلیارد ریال آماده پرداخت است، اما برخی از طرح های ابلاغی، بنا به دلایلی مشمول طرح نمی شوند و بانک باید در خصوص نظارت و جلوگیری از انحراف تسهیلات دقت کند.

وی با اشاره به عملکرد بانک در بحث تسهیلات ازدواج بیان کرد: در سال 95 و ۹۶ ، ۳ هزار و ۴۳۴ فقره تسهیلات ازدواج به مبلع ۳۴۰ میلیارد ریال پرداخت شده و در حال حاضر هیچ متقاضی در انتظار نیست.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به نبود محدودیت برای پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی اظهارکرد: این تسهیلات با هدف ارتقا ضریب مکانیزاسیون استان و مکانیزه کردن امور مربوط به کشاورزی برای خرید انواع کمباین و ادوات کشاورزی و تجهیزات مرغداری ها تخصیص پیدا می کند که از ابتدای سال 95 تاکنون، ۵۶۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۸۴ میلیارد ریال با نرخ ۱۵ درصد به متقاضیان پرداخت شده است.

قزلباش عنوان کرد: اعتبارات صندوق توسعه ملی اعتبارات برای ارائه تسهیلات در حوزه طرح های آب و کشاورزی، سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای زراعی، باغی، صنایع تبدیلی، صادرات محصولات و ... به صورت شناور در اختیار بانک قرار می گیرد که طی سال ۹۵ و ۹۶، ۷۴۳ فقره تسهیلات به ارزش ۳۳۱ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال از این محل پرداخت شده است.

وی با اشاره به تسهیلات اعطایی بانک به حوزه عشایر از محل صندوق توسعه ملی در حوزه جبران خشکسالی با نرخ ۴ درصد گفت: از ابتدای سال ۹۵ تاکنون، یک هزار و 669 فقره تسهیلات به مبلغ ۱۱۹ میلیارد ریال به عشایر و کشاورزان پرداخت شده است.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: در سال گذشته سرمازدگی اتفاق افتاد و بسیاری از بهره برداران و کشاورزان دچار زیان شدند که در این خصوص دولت یک هزار میلیارد ریال اعتبار با نرخ ۵ درصد برای جبران خسارت های ناشی از سرمازدگی در خراسان جنوبی اختصاص داد.

قزلباش افزود: در حال حاضر حدود ۲۲ هزار کشاورز خسارت دیده به بانک معرفی شدند که تاکنون از این تعداد ۱۳ هزار و ۸۳۴ نفر متقاضی موفق به دریافت 658 میلیارد ریال تسهیلات شدند.

وی یادآور شد: مهلت ارائه تسهیلات سرمازدگی تا پایان سال 96 بوده اما با پیگیری های انجام شده موفق شدیم مجوز پرداخت تسهیلات سرمازدگی در سال 97 را هم دریافت کنیم.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی  همچنین از پرداخت ۲۵۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از ابتدای سال 95 تاکنون خبر داد.

قزلباش با اشاره به ابلاغ اعتباراتی برای رفع موانع تولید و راه اندازی  بنگاه های کوچک و متوسط از سال گذشته توسط بانک مرکزی بیان کرد: در این حوزه مجموعا بالغ بر ۲هزار و۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار به واحدهای تولیدی پرداخت شده که در این خصوص بانک کشاورزی رتبه اول پرداخت تسهیلات در حوزه رفع موانع تولید و پرداخت تسهیلات بنگاه ها را داراست.

وی ادامه داد: بانک کشاورزی در امور عام المنفعه و خیریه هم مشارکت دارد که از جمله این مشارکت می توان به پرداخت در سه مرحله جهیزیه نوعروسان روستایی به مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال، کمک ۵۰۰ میلیون ریالی برای تجهیز بیمارستان ایران مهر، مشارکت درساخت مرکز جامع سلامت در شهر مود، کمک ۳۰ میلیون ریالی در جشن گلریزان، کمک ۷۰ میلیون ریالی به توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) اشاره کرد که در مجموع میزان کمک ها بالغ بر ۸ میایارد و ۹۰۰  میلیون ریال بوده است.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به سیاست های حمایتی دولت از بخش کشاورزی به خصوص در حوزه بیمه محصولات کشاورزی اظهارکرد: از سال ۸۹ تاکنون در حوزه بیمه محصولات کشاورزی، ۲۴۲ هزار و ۸۶۵ فقره بیمه نامه در حوزه های مختلف بخش کشاورزی صادر شده که مجموع حق بیمه ای که از کشاورزان گرفته شده ۲۹۰ میلیارد ریال اما مبلغ غرامت پرداختی بالغ بر ۸۷۱ میلیارد ریال بوده که بیش از ۳۰۰ درصد بیشتر از حق بیمه دریافتی است.

قزلباش با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۸ هزار و ۷۹۴ بیمه نامه در بخش دام استان صادر شده که در این خصوص دارای رتبه اول کشور هستیم ادامه داد: همچنین در سال زراعی جاری ۲۶ هزار و ۹۴۱ فقره بیمه نامه در حوزه باغات، 4 هزار و ۲۳۰ فقره بیمه نامه در بخش زراعت و 674 بیمه نامه تنه درخت صادر شده است.

وی ادامه داد: منابع بانکی و سپرده های مردمی در بانک کشاورزی استان ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و مانده تسهیلات حدود ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است، در حالی که نسبت منابع به مصارف باید ۸۰ درصد باشد اما این نسبت در استان حدود ۱۳۵ درصد است.

مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برای حمایت از حوزه کشاورزی بیشتر از منابع موجود تسهیلات پرداخت کردیم افزود: نگاه حمایتی و اشتغال پایدار در بخش کشاورزی  مدنظر ما است.

قزلباش گفت: به همین دلیل از ابتدای سال گذشته تاکنون، بانک کشاورزی از طرح های بزرگ استان از جمله شرکت نورد فولاد قاینات، شرکت کشاورزی و دامپروری ستاره کیان بیرجند، کارخانه سیمان باقران، شرکت کشت و صنعت خوشه سرخ و ... حمایت کرده است و در این خصوص بیش از ۵۳۲ میلیارد ریال در قالب طرح های صنایع و صنایع وابسته به کشاورزی و غیر کشاورزی  پرداخت کرده است.

 

انتهای پیام/7

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط استرداد جرایم مالیاتی اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی، بخشنامه در خصوص استرداد جرایم مالیاتیکه من غیر حق از مؤدی دریافت شده را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: در راستای اجرای دادنامه شماره ۲۰۸۰ مورخ ۱۴۰۱/۹/۲۲ هیات عمومی دیوان عدالت اداری و پیرو بخشنامه شماره ۲۰۰/۵۶۹۴۴ د مورخ ۱۴۰۲/۸/۲۱ با موضوع اصلاح مفاد بخشنامه تفویض اختیار بخشودگی جرایم و تقسیط بدهی مالیاتی یادآور می‌شود وفق مقررات مربوطه در مواردی که اصل مالیات قابل استرداد تشخیص داده شود، استرداد جرایم متعلقه نیز امری بدیهی بوده و اساساً موضوع بخشودگی این جرایم قابل طرح نخواهد بود مع الوصف به تبعیت از مفاد دادنامه فوق مقرر می دارد.

در تمامی مواردی که از اطلاق مقررات صادره؛ از جمله بند (۷) بخشنامه شماره ۲۰۰/۱۴۰۱/۱۰ مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۰، بند (۸) بخشنامه شماره ۲۰۰/۱۴۰۱/۱ مورخ ۱۴۰۱/۱/۷، جزء (۴) از بند (۳) بخشنامه شماره ۲۰۰/۹۸/۴۵ مورخ ۱۳۹۸/۵/۲۷ و بند (۲) بخشنامه شماره ۲۰۰/۹۷/۲ مورخ ۱۳۹۷/۱/۲۶ و اصلاحیه آن به شماره ۲۰۰/۹۷/۴۹ مورخ ۱۳۹۷/۳/۲۳ با موضوع تفویض اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی این تلقی صورت گرفته باشد که در صورت من غیر حق بودن مطالبه اصل مالیات بخشودگی جرایم مالیاتی متعلقه در اختیار سازمان امور مالیاتی است میبایست وفق احکام قانونی مربوط نسبت به استرداد جرایم فوق به درخواست مودی یا منظور نمودن به حساب مالیات دوره یا دوره های بعدی اقدام شود.

کد خبر 6092774 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • شرایط استرداد جرایم مالیاتی اعلام شد