Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده شرق استان کرمان با بیان اینکه کشاورزان ما بیست و سومین سال خشکسالی را تجربه می‌کنند گفت: باید اعتباری برای بخشودگی سود و جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان در بودجه دیده شود. ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۶ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حبیب‌الله نیکزادی‌پناه شامگاه دوشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان که با حضور اردکانیان وزیر نیرو، فدائی استاندار کرمان، تعدادی از نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با بیان اینکه بانک‌ها سیستمی تسهیلات خود را پرداخت می‌کنند اظهار داشت: اگر فردی در یک بانک بدهکار باشد در هیچ بانکی نمی‌تواند تسهیلات بانکی دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز اینکه امروز کشاورزان ما مشکلات زیادی دارند گفت: بیست و سومین سال خشکسالی را تجربه می‌کنیم و کشاورزان فقط به بانک سود می‌دهند و مشکلات آنها زیاد است.

نماینده مردم شهرستان‌های شرقی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی‌ بیان کرد: بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و شبکه بانکی باید شرایط را طوری فراهم کند که مردم بتوانند تسهیلات از سایر بانک‌ها دریافت کنند و بدهکاری آنها به یک بانک باعث نشود که نتوانند از سایر بانک‌ها تسهیلات وام بگیرند.

وی با اشاره به اینکه 16 سال از زلزله شرق استان کرمان گذشته است گفت: ما به رئیس جمهور دسترسی نداریم و شما به ایشان بفرمایید که مردم بم هنوز بدهکار بانک‌ها هستند و نمی‌توانند هیچ تسهیلاتی دریافت کنند.

کرمان | مصوبات مربوط به امهال وام‌های بانکی هنوز اجرایی نشده‌ استکرمان|امهال وام‌های کشاورزی هنوز در دولت معطل مانده استگلایه کشاورزان جنوب کرمان از عدم امهال وام‌های کشاورزی؛ وعده نوبخت برای امهال وام‌ها تا شنبه

نیکزادی‌پناه با بیان اینکه پول بانک‌ها از مردم است و بانک باید تعهدات خود عمل کند افزود: دولت باید به کمک شبکه بانکی بیاید و گرنه با این شرایط با چالش روبه‌رو می‌شوند و باید اعتباری برای بخشودگی سود و جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان در بودجه دیده شود.

وی با اشاره به اینکه مردم ما به‌دلیل مصرف آب ناسالم در شرق استان گرفتار شدند گفت: ما آب داریم اما در پشت سد است و تدبیری باید اندیشیده شود که این آب سریع‌تر به شهر بیاید و چهار رودخانه داریم که آب آنها هدر می‌رود و حتی مطالعه این رودخانه‌ها انجام نشده است.

مهدی حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اظهار داشت: 64 درصد واحدهای تولیدی استان دارای مشکلاتی از جمله تامین مالی هستند.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی استان کرمان در پرداخت تسهیلات دچار چالش هستند گفت: در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و همه باید کمک کنند تا تقسیط مجدد تسهیلات این واحدها انجام شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه قرار بود 40 هزار میلیارد تومان تسهیلات تبصره 18 در استان کرمان پرداخت شود افزود: متاسفانه در کرمان با این مبلغ فاصله زیادی داریم.

وی با عنوان اینکه 350 هزار متر مکعب آب و 4 هزار و 600 مگاوات برق برای برنامه‌های توسعه‌ای شمال استان کرمان لازم است گفت: در شهربابک واحد تولیدی آماده افتتاحی داریم که نیاز به پست برق دارد.

انتهای پیام/511/ ع

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسریع در روند تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات اشتغال مربوطه به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در جلسه‌ی بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه استان، اظهار کرد: اعتبار مربوط به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده پرداخت ۷۰ درصدی بوده که امیدواریم با توجه به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیمی گفت: در جزء چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • شرایط استرداد جرایم مالیاتی اعلام شد