Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی بررسی ستاد پایش تولید خراسان رضوی، دویست عارضه در سطح واحدهای تولیدی به عنوان مانع در مسیر جهش تولید شناسایی شده که بیشترین میزان فراوانی موانع واحدهای صنعتی مربوط به قوانین دست و پاگیر بانکی، مخصوصاً عدم بخشودگی جرایم بانکی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ افزایش اشتغال و تحقق شعار جهش تولید، از مهم ترین دغدغه های رهبر معظم انقلاب است که در همین راستا ستاد پایش رونق کسب و کار برای بازفعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد و نیمه‌فعال در شهرک‌های صنعتی استان فعالیت خودش را آغاز کرده و با هدف پیوند سه عامل تولید، صنعت و رسانه در راستای تحقق رونق تولید اقداماتی را در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همکاری نهادهای مختلف می تواند تلاش با هدف حل موانع موجود و با همراهی دستگاه‌های اجرایی مربوطه صورت گیرد و واحدهای صنعتی نیز در سال جهش تولید احیاء و به چرخه تولید بازگردانده شود که به این منظور ظرفیت های مردمی تخصصی در کنار مجموعه های دولتی پای کار آمده‌اند و لذا توجه ویژه به تسهیل روند جذب سرمایه گذار و رفع معضلات عرصه پولی و بانکی از مهمترین اقدامات برشمرده می شود.

علی اکبر گرمه‌ای، رئیس ستاد پایش صنایع سپاه امام رضا(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: در ستاد پایش تلاش داریم تا موانع تولید که در پیش روی تولیدکنندگان است را حذف کنیم و به رونق و جهش تولید کمکی شود.

وی با اشاره به اینکه ستاد پایش به سراغ کارخانه‌ها و تولیدی‌های استان می‌رود و صبر نمی‌کند تا تولیدکنندگان با مشکل مواجه شوند و به آن مراجعه کنند، افزود: سال گذشته با بیش از ۳ هزار کارخانه ارتباط برقرار کردیم و بیش از ۱۲۰ کارخانه را به صورت حضوری بازدید کردیم و در ستاد پایش مشکلات این‌ها به صورت تخصصی بررسی شده و تا حد امکان مشکلات آن‌ها رفع شده است.

ایجاد کلینیک صنعت در راستای جهش تولید

رئیس ستاد پایش صنایع سپاه امام رضا(ع) تصریح کرد: در ستاد پایش، کلینیک صنعت ایجاد شده است که در این کلینیک اول مشکلات کارخانه‌ها ارزیابی و شناسایی می‌شوند که پس‌ازآن مشکلات کارخانه ارجاع داده می‌شود به ۵ کارگروه ستاد پایش تا به صورت تخصصی حل شوند از این رو جهش تولید با «کلینیک صنعت» تسهیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارگروه رونق کسب‌وکار، موانع مدیریتی و سوء تدبیرهای مدیران را می‌سنجد و در رفع آن‌ها می‌کوشد، افزود: با شیوع ویروس کرونا در کشور، ستاد پایش از ابتدای سال جاری از کارخانه‌های تولید الکل، مواد شوینده، ماسک، داروسازی، سرنگ سازی و تجهیزات پزشکی بازدید به عمل آورد و ارزیابی از مشکلات آن‌ها انجام شد.

گرمه‌ای با بیان اینکه در ستاد پایش مشکلی نبوده که حل نشود مگر اینکه مشکل مربوط به ضوابط کشوری باشد، گفت: تمامی واحدهای تولیدی می‌توانند مشکلات و موانع تولید خود را با ستاد پایش سپاه امام رضا(ع) در میان بگذارند و این ستاد تمام تلاش خود را در رفع این موانع به کار خواهد گرفت.

وی خاطر نشان کرد: بسیج مهندسین صنعت دبیر ستاد پایش است، گفت: تمامی کارخانه‌ها و تولیدکنندگان با مراجعه به سامانه اینترنتی بسیج مهندسین سپاه امام رضا یا از طریق تماس تلفنی به آن‌ها می‌توانند مشکلات خودشان را مطرح، پس‌ازآن ستاد پایش به سراغ آن‌ها می‌رود و در جهت رفع مشکلاتشان اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

عارضه‌یابی از ۱۴۰ واحد صنعتی استان در سال جاری

در ادامه مجتبی تنها، رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی در گفت‌وگو با صبح‌توس، پیرامون اقدامات ستاد پایش و رونق کسب و کار اظهار کرد: در این ستاد عارضه‌یابی از صنایع از مهم ترین اقدامات است و پس از شناسایی عارضه در واحدهای صنعتی و تولیدی، در ۵ طبقه دسته بندی می شود.

وی با بیان اینکه علاوه بر تشکیل کارگروه های دارایی، تأمین اجتماعی، حقوقی و کسب وکار، مشکلات پولی و بانکی در کارگروه بانکی مطرح و بررسی می شود افزود: در کارگروه کسب و کار بیشتر مسائل مدیریتی صنایع از قبیل شناسایی بازار، اشکالات تولید و ضایعات بررسی می شود.

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی با اشاره به اینکه به کمک بسیج ادارات و بسیج اصناف و نهادهای مختلف در صدد حل مشکلات واحدهای تولیدی اقدام شده است گفت: در سال جاری در حدود ۱۴۰ واحد صنعتی عارضه‌یابی صورت گرفته است که میانگین ۲۰۰ عارضه شناسایی شده است.

۱۰ درصد معضلات صنایع مربوط به قوانین کلی کشور است

وی افزود: ۷۰ درصد این موارد با کمک دستگاه های دولتی و مجموعه های مختلف مردمی مرتفع شده و سایر موارد نیز در دستور کار قرار دارد و در مجموع حدود ۱۰ درصد معضلات به قوانین کلی کشور مربوط است که در سطح استانی قابل حل نیست.

تنها ادامه داد: بر همین اساس جمع بندی این مشکلات برای طرح در مجمع نمایندگان مجلس استان آماده شده است تا این موارد را به عنوان چالش های اصلی در مجلس شورای اسلامی شهر پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه برخی از این معضلات در سطح کشوری است و به راحتی در استان با جلسات و پیگیری ها حل شدنی نیست خاطر نشان کرد: ۹۰ درصد معضلات این عرصه داخلی و قابل حل است.

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی تصریح کرد: بیشترین میزان فراوانی عارضه‌های واحدهای صنعتی مربوط به مشکلات و گرفتاری های پولی و بانکی است چراکه بانک قوانینی دارد که قصد ندارند از این قوانین تعدی کنند و انعطاف نشان بدهند.

عدم بخشودگی جرایم بانکی از مهم‌ترین معضلات کارخانجات است

وی افزود: از طرفی نیز مشکلات تورم، تهیه مواد اولیه صنعتی، اقساط عقب افتاده، عدم جذب و استفاده از سرمایه در گردش موجب شده که اکثر مسائل واحدهای تولیدی مربوط به مشکلات بانکی از قبیل نبود منابع بانکی و تأمین مالی است.

تنها ضمن اعلام این مطلب که دبیرخانه ستاد تسهیل در استان در حال فعالیت است خاطرنشان کرد: کارگروه‌های بسیج و سپاه به ظرفیت‌های موجود در دولت افزوده شده است و قطعا اقدامات موازی انجام نمی‌شود و مشکلات شناسایی شده از کانال دبیرخانه مرکزی در سازمان صمت به ریاست استاندار خراسان رضوی پیگیری خواهد شد.

وی افزود: نزدیک ۹۰ درصد مشکلات واحدهای تولیدی قابل حل با پیگیری و نامه‌نگاری ساده است و در مواردی که عزم دولت و سازمان ها بر گره‌گشایی اقتصادی از واحدهای تولیدی صنعتی است شاهد قوانین دست و پاگیر هستیم و در بانک ها مشکلات عدیده‌ای در این راستا وجود دارد.

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی با اشاره به اینکه از بحث های اصلی عدم بخشودگی جرایم بانکی است گفت: بانک به واحدهای تولیدی تسهیلاتی ارائه کرده و واحد تولیدی دچار معوقات بانکی است لذا بخشودگی جرایم می تواند برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی صنعتی استان بسیار مؤثر باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واحدهای تولیدی بخشودگی جرایم واحدهای صنعتی سپاه امام رضا ستاد پایش کارخانه ها جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در سال جاری

مدیرعامل نمایندگی ستاددیه ایلام با بیان اینکه سال گذشته 155 زندانی جرایم غیر عمد با کمک خیرین به آغوش خانواده خود بازگشتند، گفت: در یک ماهه اول سال جاری 12 زندانی دیگر از زندان آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان ایلام، مراد بابایی اظهار کرد: به مناسبت روز معلم با کمک ۲۸ میلیون تومانی دو بانوی معلم بازنشسته و همچنین کمک ستاد دیه، زمینه آزادی یکی از زندانی جرایم غیرعمد فراهم شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۵ زندانی جرایم غیر عمد با کمک خیرین به آغوش خانواده خود بازگشتند، گفت: در یک ماهه اول سال جاری ۱۲ زندانی دیگر از زندان آزاد شدند.

مدیر عامل نمایندگی ستاد دیه ایلام تاکید کرد: خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را دارند می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت ۷۱۴۲-۹۹۸۵-۹۹۱۸-۶۰۳۷ متعلق به ستاد دیه استان ایلام واریز کنند.

کد خبر 749802

دیگر خبرها

  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در سال جاری
  • شمس آذر ترمز پیکان را کشید
  • تهران بیش‌ترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • شرایط استرداد جرایم مالیاتی اعلام شد